Miksi TARVIS?

Tarviksella on käytössään riittävä määrä osaamista ja välineitä pienen ja suuremmankin ongelman korjaamiseen. Olipa pulmana sitten irronnut nappi, tai pihatien poikki kaatunut puu, Tarvis on valmiina korjaamaan asian.

Tavoite

Tarviksen tehtävänä on tarjota kullekin asiakkaalle apua siinä mitassa kuin kukin haluaa. Tarvis tuo apukäsiä arjen moniin askareisiin. Tarvis voi tehdä projektin alusta loppuun, tai mikäli asiakas haluaa osallistua tekemiseen, se käy hyvin.

Miten Tarvis toimii?

Yhteydenoton jälkeen käydään yhdessä läpi tarvittavat työt. Työ voi olla kertaluontoista, tai sille voi sopia määräpäivät, tai esimerkiksi myrskyn jälkeinen tarkistuskäynti ja tarvittaessa tilanteen korjaaminen.

 

Tutustu palveluihin Ota yhteyttä

 

Kiitos Olli!

Mahtavan ammattitaitoisesti ja ystävällisesti hoitui muutossamme huonekalujen purkaminen ja kokoaminen.

-Mikko Mäntylä-

 

Lämmin kiitos perusteellisesta työstä räystäskourujen kanssa. Ensimmäisellä käynnillä pari päivää sitten lähti sammalet ja jäkälät, harmaat juovat jäivät vaivaamaan ja tänään Tarvis käydä niiden kimppuun. Samalla sain höyrypesurikoulutuksen ja huollon ikkunapesuriin.

Parasta Ollin käynneissä on se, että työ johon itsellä menisi tunteja, Olli hoitaa homman ammattitaidolla ja hyvillä välineillä hetkessä. Ja aikaa jää hetki jutella mukavia ja juoda kuppi kuumaa tai kylmää, sään mukaan. Kiitos!

-Tanja Vänttinen-

Tarvis Instagramissa

 

 

Tutustu Tarviksen päästökamppailuun
kirjoituksessa

Päästöistä Sananen

 


 

 

24 kurssit banneri

Go to top